duminică, 5 iunie 2016

Scrisoarea emoționantă a unei fiice către mama – primar: ”Dă-i înainte mami!”

Aurelia Fedorca, primarul orașului Negrești-Oaș, care candidează acum pentru un nou mandat, a avut o mare supriză. Fără să-i spună în prelabil, fiica sa, Cristina Fedorca, a postat pe pagina mamei sale o emoționantă scrisoare de susținere.
Cristina Fedorca împărtășește sentimentele și trăirile prin care a trecut atunci când mama ei a decis pentru prima dată să candideze, cum au decurs cei 4 ani ai primului mandat și cum vede acum o nouă candidatură.
”Mami
Acum mai mult de 4 ani ti-am spus ca nu te sustin sa candidezi. Ti-am spus ca politica nu e un mijloc prin care poti sa aduci schimbare. Ca mizele sunt prea mari si noi, prea mici. Ti-am spus vei fi atacata din toate partile de oameni cu puterea financiara pe care noi nu o avem. Pentru ce sa te expui cand oamenii pentru care tu te lupti nu vor intelege sau aprecia niciodata sacrificiile pe care tu le faci? Ti-am spus nu vei recupera niciodata sanatatea pierduta si timpul departe de noi. Din fericire, tati, intotdeauna vocea rationala in momentele importante, ti-o spus: „Da-i inainte, Aurelia”.
Mami, iti multumesc ca nu m-ai ascultat. Ai avut dreptate, cu tati langa tine, cu o echipa extraordinara si cu incurajarile din partea negrestenilor, poti sa treci peste orice greutati si sa imbunatatesti orasul. Vreau sa le multumesc in parte fiecaruia care a contribuit la misiunea ta de a lupta pentru negresteni, fie ca au contribuit prin timpul lor sau doar o vorba buna. Am citit fiecare comentariu de pe pagina ta, si, ca orice copil departe de parinte, ma doare sa citesc lucruri negative si ma bucur cu fiecare cuvant de incurajare. Va multumesc tare mult tuturor care va luati timp din ziua voastra sa o incurajati, inseamna mult pentru mine pentru ca stiu cat de mult inseamna pentru mami.
A mai ramas o saptamana pana la noile alegeri. Cativa ani prea tarziu, vreau sa iti spun: “Da-i inainte mami!”
Mezina familiei Fedorca, Cristina Fedorca, este stabilită la Londra, acolo unde lucrează la cea mai mare firmă de consultanță financiară din lume, după ce a absolvit anul trecut The London School of Economics and Political Science din Londra.
Aurelia Fedorca candidează pentru al doilea mandat de primar al orașului Negrești-Oaș la alegerile care au loc duminică, 5 iunie 2016, investițiile mari pe care le-a derulat și care au transformat orașul aducându-i o susținere masivă din partea negreștenilor de acasă și din străinătate. Aurelia Fedorca a câștigat alegerile locale în 2012 în condițiile în care foarte puțini îi dădeau șanse unei femei să poate să ajungă să conducă vreodată capitala Țării Oașului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu